Ballon Especialista

De creatieve mogelijkheden van ballondecoraties zijn letterlijk onbeperkt. Het is daarom onmogelijk om deze allemaal te vermelden. Ik maak decoraties naar eigen wensen, smaak, kleur en budget van de opdrachtgever. K(l)eurig maatwerk noemen we dat....

Ballon bogen

Een kleurige entree bij een feestlocatie wordt verkregen door een feestgevoel wanneer zij onder de boog lopen!! Ideaal als entreepoort bij een feestzaal, opening of bruiloft. Een entree in de vorm van een hart is ook mogelijk.

Ballon pilaren

Een Pilaar wordt om een frame van 2 meter hoog gemaakt en is ideaal voor het aangeven van de ingang van een feestlocatie of podium. Een pilaar kan in diverse varianten gemaakt worden.

Ballon figuren

Naar eigen idee en kleur. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Een ballon figuurtje is een leuk cadeautje bij een verjaardag, jubileum, doop, geboorte, communie, Valentijn, huwelijk, enz. In de doorzichtige ballonnen kan een kleinood worden verpakt.

Ballon slingers

Ballontwister en ballonslingers maken elke saaie omgeving vrolijk en feestelijk! Dit zijn indrukwekkende versieringen in partycentra, winkelcentra, enz.

Tafel decoraties

Een zeer gezellig effect ontstaat wanneer op de tafels kleurrijke tafelstukjes staan, gemaakt van helium gevulde ballonnen. Laat u uitgebreid adviseren door ons.